Työpajat

Tunnetaide hevosten kanssa

Työpajat

Tämä sopii sinulle kun haluat hiljentyä itsesi äärelle,ehkä sinulla on kysymyksiä joihin etsit vastauksia? Tai elämässäsi on teema joka toistuu jatkuvasti. Sinulle joka kaipaat luovia menetelmiä arkeesi ja lisää sisältöä päiviisi. Tämä on sinulle,joka kaipaat eläinten läsnäoloa ilman suorittamista. Ehkä olet halunnut myös tutustua hevosiin,mutta pelko niitä kohtaan on estänyt sinua. Tässä työpajassa emme varsinaisesti työskentele hevosten kanssa,joten voit hyvillä mielin tulla mukaan seuraamaan,millaista hevosen elämä oikein on,sekä oppimaan niiden tarpeista ja käytöksestä. Muodostamme pienen ryhmän jossa sinun on turvallista ja helppo olla.

Tämän päivän aikana havainnoimme ja seuraamme hevosten olemista ja käytöstä ja teemme itselle muistiinpanoja. Pohdimme asioita hieman syvemmin,tarkkailemme omia ajatuksia,tunteita ja vallitsevia energioita. Tutustumme itseemme ja henkiseen puoleemme hevosten ja taiteen kautta. Teemme rentoutusharjoituksen sekä maalaamme tunnetaiteen mukaan. Voit lukea alla olevasta linkistä mitä tunnetaide on.

Mukaan voi tulla kuka vain. Et tarvitse aiempaa kokemusta hevosista tai maalaamisesta. 

Työpaja on neljänä peräkkäisenä viikkona ja mahdollista valita arki ryhmä tai viikonloppuryhmä. Molempiin ryhmiin mahtuu max 4hlö.

Päivämäärät arkiryhmälle:

 29.8,5.9,12,9 ja 19.9 klo 9-13

Päivämäärät viikonloppu ryhmälle:

20.8,27.8,10,9 ja 17.9 klo 10-14

Hinta 4 päivän työpajalle on 280e (sis.alv)

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50e varausmaksu,joka hyvitetään loppusummasta ja ennen ensimmäistä päivää suoritetaan loppumaksu työpajasta. 

Muistathan huolehtia omat vakuutusasiat kuntoon!

Työpajaan sinun kannattaa ottaa mukaan: Sään mukainen varustus,omat muistiinpanovälineet sekä eväät. Tilamme tarjoaa kahvin sekä teen.

Jos estyt jostain työpajan päivästä,voidaan se siirtää seuraavaan alkavaan ryhmään. Sairastapauksissa hyvitämme lääkärintodistusta vastaan maksun.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset numerosta 0409357183/Satu