Löydä sisimpäsi maalaamisen avulla

Tunnetaideterapiassa voi spontaanisti ilmaista itseään kirkkaiden värien, hiilen, saven ja tunneliikunnan keinoin. Näin käynnistyy tunneprosessi kohti yhä syvenevää itsetuntemusta. Tunnetaideterapia-ajattelumallin mukaan koemme maailman värien kautta ja näin ollen jokaisella tunnekokemuksellamme on väri, jonka mukaan tämä tunne on varastoitunut kehomuistiimme mukaan. Elämänkaari on kirjoitettuna ihmisen kehon tunnemuistiin, josta se herkkien sormenpäiden ja käsien avulla piirtyy paperille.

Tunteiden dynamiikka selittää miksi olemme piiloutuneet roolien taakse ja kuinka aito minuus voidaan löytää avoimen tunnepuheen ja kehollisen tunteiden prosessoinnin avulla. -Kairon instituutti

Tunnetaiteessa ei ole kysymys siitä osaanko maalata vai en. Keskiössä on omat tunteemme ja se hetki.


Tunnetaidetta voimme käyttää luovana menetelmänä ja matalan kynnyksen aloituksena aloittaa maalaaminen, mutta voimme käyttää sitä myös yhtenä terapiamuotona


Myös tunneperimämme vaikuttaa meihin,edellisten sukupolvien tunnetraumat äidin ja isän sukujen tarinat vaikuttavat elämäämme ja muovaamat meistä sen kuka olemme nyt. Tunnetaiteessa on mahdollista katkaista tuo ketju siltä osin kuin itse päättää ja haluaa. Osaatko sanoa ei ja pitää rajat? Tiedätkö kuka olet? Miksi elät ja mikä on elämäsi tarkoitus?

Opiskelen Kairon instituutissa Tunnetaideterapeutiksi ja järjestän tunnetaidemaalausta yksityisesti sekä ryhmille. Jos tunteiden käsittely ja itsensä etsiminen maalaamisen kautta kutsuu, ota yhteyttä alla olevaan numeroon ja varataan sopiva aika! 

Hinta: Luova menetelmä tunnetaidemaalaus

Ryhmä 2-4 henkilö, 45e/hlö/2h

Yksityinen ohjaus 55e/90min  

Maksuna käy Mobilepay,tilisiirto 

Voit maksaa myös ohjauskerran Epassilla tai Edenredillä

Jos haluat tiedustella vapaita aikoja ota yhteyttä numeroon 0409357183. Jos en vastaa,jätäthän viestin niin voin palata asiaan.