Tietoa meistä

Satu

Elämästä humaltuneena kirjoittelen teille täällä. Olen asunut melkein koko ikäni maaseudulla ja sinne sydämeni kuuluu,olen ikuinen luonnonlapsi. Luonto ja eläimet ovat se mistä ammennan voimani.

Vuosien saatossa on tullut työskenneltyä niin lastenhoitajana kuin perhekotiohjaajana. Olen myös tehnyt maatalouslomittajan töitä. Koulukokeiluita on useampia takana ja vain yhdestä olen valmistunut kokonaan,ammatiltani olen matkailupalveluiden tuottaja ja sitä työtä en ole päivääkään tehnyt. Aikoinaan koin tuskaa siitä,että en löytänyt mieluista koulupaikkaa,tai en tiennyt peruskoulun jälkeen heti miksi haluan tulla isona. Vasta muutamia vuosia sitten oivalsin,että niin on ollut tarkoituskin. Olen kokeillut siis monenlaista reittiä ja polkua,ottanut näistä kaikesta tärkeimmät asiat itselleni ja koonnut niistä itselleni sopivan näköisen elämän. Viimeisimmäksi olen työskennellyt varhaiskasvatuksen opettajana Steinerpäiväkodilla. Kouluttaudun tällä hetkellä tunnetaideterapeutiksi sekä terapeuttiseksi energiahoitajaksi. Olen myös käynyt peruskurssit Veda taiteesta. Vedic Art on moderni taiteen menetelmä, joka pohjautuu ikivanhaan veda-tietoon. Luova prosessi lähtee omasta sisimmästä ja siitä ajatuksesta että jokainen osaa maalata. Voit nauttia taiteen tekemisestä täysin vapaasti, ilman mielen rajoitteita ja kritiikkiä.

Hevosten kanssa olen itseoppinut ja suurin opettajani onkin oma ensimmäinen hevoseni,Kauno. Hevosten ja muiden eläinten parissa olen ollut koko ikäni.


Olisi ollut väärin kertoa vain minusta,Satusta täällä,koska näiden sivujen ja kaiken toiminnan takana on hevoseni Kauno. Hän on se joka on johdattanut minua elämäntehtäväni äärelle.

Olemme yhdessä kulkeneet kohti sieluntehtäväämme,ohjaamaan ja tukemaan muita. Löytämään oman voiman ääreen ja olemaan tukena sinun elämäsi mysteereissä.

Kauno on opettanut minua seisomaan tukevasti omilla jaloillani ja olemaan omassa keskuksessani.

Monien mutkien kautta olemme edelleen tässä yhdessä,toteuttamassa nyt seuraavaa unelmaamme. Jakamaan teille kaiken tietomme ja oppimme.

Muutamia vuosia sitten koin työuupumuksen,joka jätti syvät jäljet minuun. Uupumuksen parantajina ovat olleet minulle omat hevoseni. Olen opetellut hyppäämään pois oravanpyörästä ja siitä perinteisestä mallista,jota täällä maailmassa meille opetetaan. Hevoset opettavat meille omia rajoja,joiden puutteesta myös oma uupumiseni alkoi. Olin kaikille kaikkea,mutten itselleni mitään. Pienten lasten äitinä omaa aikaa ei myöskään juuri ollut,mutta näin jälkeenpäin ajateltuna,oma ajankäyttöni sen suhteen oli ihan vääränlainen. Asetin silloin itseni aina viimeisimmäksi kaikessa.

Kuinka meistä tuli me

Elämämme ohjaa meitä läpi monenlaisten vaiheiden. Jossain vaiheessa elämäämme tulemme kokemaan suuremman kriisin,joka heittääkin kaiken päälaelleen. Herää kysymys kuka minä olen ja mitä teen täällä? 

Jokainen meistä kaipaa myös merkityksellisyyttä elämään ja tätä merkityksellisyyttä hakemalla,löydämme itsellemme tärkeitä asioita elämään.

Minun elämäni kriisi ja herättäjä oli 2015 vuosi. Tämä oli vuosi jossa uutta alkoi, sekä jouduin luopumaan tärkeästä ihmisestä elämässäni. Olin pienen lapsen äiti ja odotin toista lastani. Olin ajautunut elämässäni siihen kohtaan,että olin paennut ja painanut kaikki kokemani asiat syvälle sisimpääni ja tuon vuoden kokemuksien mukana se keräämäni vyyhti alkoikin purkaantumaan. Tuli pitkä prosessi,vuosia kestävä,joka vieläkin jatkuu. Tämän matkan varrella oppi ja oivallus jonka sain, on nyt syntynyt omaksi yritykseksi ja haluksi jakaa tietoni muille.


Hevoset Sydänyhteydellä,muuta ei tarvi