Sukella energioiden maailmaan

Kaikki on energiaa ja värähtelyä 

- Fyysikko Albert Einstein

Mitä Energiahoito on?

Kehomme, tunteemme ja ajatuksemme ovat energiaa. Energiahoidoilla vaikutetaan näihin kolmeen pyrkimyksenä tehdä hoidettavasta terveempi ja onnellisempi. 

Energiat ovatkin läsnä kaikkialla, kuten Albert Einstein mainitsi! Se on meissä itsessämme, muissa ihmisissä kuin ympärillämme. Jokainen meistä on syntynyt tähän maailmaan tietynlaisen energian kanssa ( elämänenergia). Tämän lisäksi vastaanotamme energiaa ympäristöstämme sen kautta, mitä ajattelemme, mitä tunnemme, mitä syömme, miten liikutamme kehoamme ja millaisessa ympäristössä asumme. Kaikki tämä vaikuttaa meissä olevaan energiaan joko sitä lisäten ja tasapainottaen, tai sitä kuluttaen ja heikentäen.

Energiahoidon toimivuudesta on olemassa myös tutkittua tietoa. Virallisetkin hoitotahot käyttävät maailmalla eri energiahoitomenetelmiä. Monet aikamme suuret tieteilijät ovat sanoneet, että terveyden ja sairauden juuret piilevät kehon energioissa. Energiaparantamista on harrastettu eri kulttuureissa, esimerkiksi itämaissa, Etelä-Amerikassa ja intiaanikulttuureissa. Tulevaisuuden lääketieteenkin on povattu perustuvan energian hallintaan kehossa. Nykyisellään moderni fysiikka ei osaa kuitenkaan vielä selittää hoitoja kunnolla, mutta tieteen tarjoamat selitykset eivät myöskään sulje pois hoitojen toimivuutta. 

Energeettinen järjestelmämme käsittää muun muassa energiakanava meridiaaneja, joita pitkin universaali elämänenergia meissä virtaa ja pitää meidät elossa. Kanaviin syntyy tukoksia ja energiavajetta traumaattisten tunneperäisten kokemusten, onnettomuuksien ja huonojen elintapojen seurauksena. Tiede on todistanut, että vaikeat elämänkokemuksemme jättävät solumuistiimme eli alitajuntaamme terveytemme ja hyvinvointimme kannalta epäsuotuisia muistijälkiä. Solujen normaali toiminta häiriintyy ja sairauksia syntyy, kun solut eivät saa tarpeeksi energiaa. Sairauksiin löytyy aina jokin syvempi, stressiperäinen syy. Tämäntyyppisillä hoidoilla noita tuhoisia energiavärähtelyjä – toisin sanoen energiatasoa – ja näin ollen hyvinvointia ja terveydentilaa pystytään parantamaan. Positiiviset tunteet ja ajatukset värähtelevät korkeampaa energiaa kuin negatiiviset. 

Mitä on terapeuttinen energiahoito?


Terapeuttinen energiahoitaja tarkastelee asiaa kokonaisvaltaisesti: huomioimme ihmiset kokonaisuutena kehon, ajatusten ja tunteiden kanssa energioiden lisäksi. Terapeuttinen energiahoitaja osaa tunteiden ja tunnelukkojen perusteet eli tunnetyöskentelyä kuten myös työskentelyn kognitiivisen kolmion näkökulman kautta. Jos keho oireilee, viemme huomion ajatuksiin ja tunteisiin, emme pelkkään energiaan. Ajattelen, että jokaisen ihmisen vastuulla on oman itsensä parantaminen: terapeuttisina energiahoitajina tarjoamme vaikuttavia työkaluja sen tueksi sekä tuemme matkaa myös energioiden tasolla. Tavoitteena on myös itseymmärryksen ja tuntemisen lisääminen, mikä mahdollistaa halutun transformaation.

Mitä hoitaja tekee hoidon aikana?

Hoitaja toimii katalysaattorina sille, että hoidettava pystyisi parantamaan itse itsensä. Meillä jokaisella on sisäinen kyky parantaa itsemme, ja jokainen solumme on lähtökohtaisesti terve. Paranemista ei voi kuitenkaan taata kenellekään ja se voi vaatia joskus paljon kärsivällisyyttä. Jokaisen ongelmat ja niiden taustalla piilevät stressirakenteet ovat yksilölliset.

Energiahoidot eivät poissulje länsimaisen lääketieteen keinojen yhtäaikaista käyttöä. 

Energiahoito kuuluu täydentäviin hoitomuotoihin, jossa keskitytään hoitamaan kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Kyseessä on erittäin lempeä hoitomuoto, joka ei aiheuta kipua. Hoitoon ei tarvitse uskoa, jotta se toimii.  


Hinta: 50e/80min. sis Alv.
Voit maksaa hoidon mobilepaylla tai tilisiirrolla. 
Hoidon alussa ja lopussa on varattu aikaa pienelle keskustelulle.

Olen opiskellut erilaisia energiahoitoja ja eri tekniikoita mm. Reikistä ja Suomen energiahoitajilta ja nyt viimeisimpänä opiskelen Terapeuttisen energiahoitajan koulutusta. Teen energiahoitoja meillä kotona,luonnon ympäröimänä. Sään salliessa hoito voidaan tehdä myös ulkona luonnossa eläinten ympäröimänä.

Voit tiedustella vapaita aikoja numerosta 0409357183, jos en vastaa,jätähtän viestin niin voin palata asiaan.


Lähteet Suomenenergiahoitajat.fi, Jenni Kivikoski Terapeuttisen energiahoitajien kouluttaja, Johanna Blomqvist Kvanttifysiikasta energiahoitoihin