Varaa itsellesi viikonloppu,tai ota kavereiden kanssa viikonlopuksi yhteistä aikaa!

Luovuus on sinussa


Meissä kaikissa asuu luovuus,mutta välillä me hukkaamme sen arjen kiireeseen ja hektiseen elämään.

Nyt heitetään nurkkaan ja pois kaikki rajoittavat uskomukset siitä,että mä en osaa tai en pysty! Tänä viikonloppuna voidaan olla ihan mitä vaan. Mielikuvitus on vaan rajana,jos edes sekään!

Annetaan itsemme jälleen kukoistaa!

Oon vuosia elänyt siinä uskomuksessa,että en ole luova ihminen. Kunnes mua alkoi sitten yhtenä päivänä tympimään tämä ajatus ja päätin näyttää maailmalle ja itselleni toisin.

Mieli on se joka meitä rajoittaa päivästä toiseen kokeilemasta niitä asioita, mitä sisimmässä oikeasti haluaisimme.

Tule siis luonnon ja eläinten ympäröimäksi kokemaan yhteys sisimpääsi,sekä löytämään luovuuteesi!

Ohjelmassa rentoa hengailua,ajatusten vaihtoa,läsnäolo harjoituksia,intuitiivista ja spontaania kirjoittamista,maalausta,sekä tietenkin eläinystävien parantavassa energiassa olemista. Nuotion ääressä hengailua, nauttimista,yhdessä oloa ja sitä omaa aikaa ajatuksillesi.

Tänne tullessa sun ei tarvi stressata ja voit antautua vaan olemiselle, sulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta maalaamisesta tai kirjoittamisesta,eikä juuri mistään muustakaan. Tuu täysin omana ihtenä! 

Luovuus on sinussa retriitille mahtuu max 4 hlöä

Hinta viikonlopulle 275e sis. Alv.

Hintaan sisältyy kirjoitus- ja maalaustarvikkeet, sekä ruokailu(kasvisruoka)

Mahdollista varata aittamajoitus,15e yö. Aitasta löytyy kahvinkeitin,jääkaappi,sekä mikro.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 100e varausmaksu,joka hyvitetään kokonaissumasta. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksissa varausmaksua ei palauteta. Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan hyvitetään summa. llmoittautuminen ja lisätiedot 0409357183