Uusi Alku

25.05.2022

Helpotus,huokaus,jännitys. Ne ovat päällimmäisenä.

Kotisivujen teko on ollut jo vuosia mielessä ja nyt ne tulivat syntyäkseen. Jotta pääset matkaan mukaan,voit lukea vanhoja blogitekstejäni bloggerin sivulta tai ostaa kirjani,jonka löydät täältä kotisivuilta myös.

Yksi etappi on takana,nimittäin kaikki vanha. Mietin jo,että en liitä tänne mitään vanhoja tekstejä,mutta ne ovat olennainen osa minua ja niistä ainakin näkee konkreettisesti muutoksen nykyiseen.

Tulen tänne jatkamaan kuulumisia meidän elämästämme,oivalluksistamme,iloista ja suruista. Kirjoitus toimii edelleen itselle terapeuttisesti.

Palava halu auttaa muita ja tuoda elämään jotain omaa,on nyt lähempänä kuin ikinä.

Olemme vihdoin löytäneet omat kodin,jossa voin toteuttaa unelmiani ja rakentaa sitä meidän perheen unelma elämää. Lapsuuden haave hevosista omassa pihassa käy nyt toteen. Erossa oleminen on välillä ollut todella kamalaa. Olen kokenut sen,että olen erossa ensin miehestäni koska valitsin hevoset ja sitten olen ollut hevosistani erossa valitessa perheeni. Nyt voimme vihdoin elää yhdessä,ette tiedäkään miten ihanalta se tuntuu. Tai sitten tiedättekin..ehkä siellä on joku muukin ollut samojen valintojen edessä aiemmin tai nykyisessä elämässä..

Olo on kevyt. Välillä liiankin ja täytyy nipistää itseään,että uskoo sen kaiken nyt tapahtuvan.


Toivotan teidät kaikki tervetulleeksi matkallemme,tästä tulee super!