Uuden ajan yrittäjyys

27.07.2022
Oletko kanssani luomassa uudenlaista yritystä ?

Hevosala ja hevosalan yritykset ovat murroksessa ja uudenlaisia toimintatapoja ja yrityksia tulee alalle. Samalla koko maailma on muutoksessa ja  osa ihmisistä kaipaa syvempää yhteyttä ja tapaa olla eläinten ja hevosten seurassa. Ehkä myös syvempää tapaa ymmärtää itseään ja omia tunteitaan. 

Minä ja yritykseni haluamme olla tässä murroksessa mukana ja viemässä tätä sanomaa eteenpäin. Ei enää ratsastuskouluja vaan ehkä ennemminkin hevos-ja ihmiskuuntelukouluja. 

 Ei hevosta meitä ihmisiä ja meidän haluja varten,vaan kaunista yhteistyötä jonka voi saavuttaa hevosta kuuntelemalla ja tämän taidon meistä jokainen voi oppia. Salaisuus on vain siinä,että sinä opit kuulemaan ja kuuntelemaan omia tunteitasi,jotka hevonen jo tietää.

Hevoset arvostavat rehellisyyttä. Joskus jopa itselleen tiettyjen asioiden myöntäminen voi olla vaikeaa,mutta hevoset tietävät meidän piilossa olevat ajatuksemme. Minä lähden monesti etsimään vastauksia asioihin omien hevosten kautta. Ja sieltä ne viisaimmat oppini elämään olenkin saanut.