Tyhjä tila

30.12.2022
Tunnetko sen?

 
Jokin vanha on loppu,mutta mikään uusi ei ole vielä alkanut. Epämääräinen täysin pysähtynyt tila,mutta vatsanpohjassa kutkuttaa jokin,olisiko se uusi seikkailu?

 Viimeiset kuluneet päivät ennen vuoden vaihtumista on kuin joku olisi painanut pysäytä nappia. Olo on kevyt,nyt ollaan virran vietävänä,elämän virran.

 28 päivä täytin 32 vuotta. Olin ihanan ystäväni kanssa juhlistamassa niitä,keskellä luontoa omassa rauhassa. Siellä taas tajusin,kuinka tärkeää on ottaa aikaa itselle. Mitä kaikkea hiljaisuus saa aikaan. Vaikkakin nämä viimeiset viikot ovat olleet pelkkää hidastusta,tämä mökkeily kruunasi sen. Täydellinen pysähtyminen. Täysi tila omille ajatuksille,niiden ääneen sanomiselle,kuulluksi tulemiselle itselle ja ystävälle joka kuuntelee ja ymmärtää.

Lumikenkäilyä,saunomista,äänimaljonen soittoa,hyvää ruokaa,tarotkortteja. Ei mitään väkinäistä tai ennalta suunniteltua,vaan flowssa olemista. Mikä ihana tunne.

Ihminen tarvitsee täysin tyhjän tilan,joskus myös tylsän,mutta nyt aiemmista vuosista tämä tyhjä tila ei aiheuttanutkaan turhautumista minussa,vaan sille osasi antautua ja nauttia siitä. Nyt tiesin,että tämä tila ja tunne kuuluu osana tähän prosessiin ja tähän vuoteen. Kun antautuu sisäille rytmille,luonnollisuuden rytmille antautuu samalla luonnolle. Antaudut samalla itsellesi.

Nyt sisällä jo vähän kuplii,pirskahtelee oikein,mutta vielä ei ole aika napsauttaa samppanjapullosta korkkia auki. Aion vielä pari päivää antautua tälle kaikelle pysähtyneisyydelle ja nauttia siitä joka solulla.