Tilannekatsaus

11.04.2023
Olipahan pääsiäisen aika ja sen jälkeinen.


Kummasti kaikki tapahtuu aina samoihin aikoihin. En tiedä mistä lähtisin purkamaan,pää on edelleen aika mössöä.

Leijun jossain ihme tilassa jota elämäksikin tieten kutsutaan. Oli RevonRanchilla kurssia hevosen ja energioiden maailmaan,en palannut sieltä enää samana jona sinne menin. Palasin takaisin silmät aukinaisena itselleni ja sille,mitä kaikkea edessäni on tuleman. Olen itse se mahdollisuus ja paljon enemmän mitä itse näen. Mulla on ollut vaikeaa aina nähdä itseni ja siinä missä olen hyvä. Omaa intohimoaan kohti täytyy mennä.

Nostin viikonloppuna myös itselle kortteja ja viesti oli selvä. 

Ensimmäiselle päivälle tuli kortit kuolema,hope ja polarity

Sunnuntaina ennen kotiin lähtöä nostin Healer kortin. Jotenkin ironista,että pääsiäisenä nostan kuoleman,mutta jonkinlaista kuolemaa tässä on käynytkin läpi ja nyt on aika sitten herätä eloon,uutena versiona. Olkoon se nyt sitten tämä healeri,jota en ole suostunut myöntämään,edes itselleni. 


Omaan voimaan ja keskukseen on taas astuttu ja muistuteltu miksi sitä täällä maailmassa ollaan.

Olin myös varannut pääsiäisen jälkeen sielunpolkusession Kaisalta,jossa pääsin tuntemaan ja kokemaan sen miksi täällä maanpäällä oikein hengaillaan. Olisin voinut olla yllättynyt,mutta yllätyinkin enemmän siitä,että mähän toteutan jo mun sieluntehtävää,luonnon ja eläinten kautta. Samalla päivää odotin myös starttirahahakemukseen liittyen yritystapaamista,joka oli siis meillä kotona ja siihenkin näytettiin vihreää valoa!


Kaiken tämän ja näiden tapahtumien jälkeen on paljon helpompi taas uskoa. On helpompi olla näiden asioiden äärellä,jotka eivät ole meille ns normaali ja normi. Mun ei kuulu eikä tarvi olla siellä. 

Se mitä yritykseni kautta haluan ilmentää ja tuoda on haaste,koska siinä on niin paljon potentiaalia,mutta samalla kukaan ei ole tehnyt sitä,joten polku täytyy tallata itse. Oli se ääni sun sisällä pieni tai iso,lähde menemään sitä kohti ja etsi itsellesi tukea sille matkalle,kerro rohkeasti haaveista ja unelmista,visioista. Sulle kyllä ilmestyy ihmisiä ympärille jotka arvostaa just sitä mitä sä olet. Sitkeyttä siihen joskus tarvitaan,uskoa ja luottoa seurata sitä sisäistä kompassia. Mutta se sun sisäinen kompassi on aina sun puolella,ohjaamassa. Hälinä ja melu ympäriltä täytyy vaan poistaa.