Mikkään muu ei oo varmaa ku muutos

27.06.2023

No,enpä tiedä ees mistä alottas. Yrityksen perustamisen jälkeen asiat alkoki tuntumaan tahmaselta. Ne palvelut ja asiat mistä olin haaveillu ei tuntunukkaan ennää omalta,ei ainakaan siinä muodossa mitä olin suunnitellu.

Oli mielenkiintosta huomata sellainen asia,että kun lampaat saapu taloon minussa loksahti joku asia paikalleen. 

Olin jo käynyt siellä paikassa itessäni ja miettiny mahtaakohan asia olla näin,mutta en ollut ottanut sitä toesta. Jonkulainen haisu mulla oli ollu asiasta,semmonen sisäinen tunto ja kutina niinku joku vois sanoa. Mutten halunnu hyväksyä sitä. 

Maalta kun on syntyjään ja vihdoin maalla taas asustaa,kysyin iteltäni,että enkö tarpeeksi maalainen ollut jo? No en nähtävästi. Kaipuu oli nimittäin entisaikojen maalaiselämään,ollut aina. En ole vain uskonut,että minusta siihen olisi.

Viimeiseen asti olen vastustanut maailman modernisoitumista,vaikka mekin aika modernisti eletään,mutta sieluni ei oo sitten vaan millään asettunut tai hiljentyny,vaikka olen liikaa modernisoitumista halunnut välttää.

Mutta tiiättekö mitä,kun lampaat tuli niin se sisäinen meteli rauhottu ja samalla tiesin taas suunnan. Minne mennä ja mitä tehdä.

Kävi myös niin,että meidän tila eli Mäkiharju lohkottiin meidän ostamisen jälkeen ja enää se ei ole Mäkiharju,koska tilalle piti keksiä uusi nimi lohkomisen myötä ja nyt tilan nimi on sukunimemme. Emme olleet varautunut tähän nimen muutos asiaan sitten ollenkaan ja tylsänä ihmisenä nopeasti keksin vaan siihen sukunimemme.

Vähä kuin vahingossa kävi myös sitten niin, että yritykseni nimi vaihtuu. Sille on tiedossa jo uusi,en paljasta sitä vielä. Ei ole kuitenkaan meidän sukunimemme,enää en niin tylsä oo!
Nyt tää nimi tuntuu oikealta se tuntuu meiltä ❤ Se ei ole myöskään paikkaan sidottu,joten jos joskus muutto tulee nimi voi siirtyä matkassa.

Joten jos hevoset voivat muuttaa ihmisen maailmaa,niin voi myös lampaat.

Olen pitkään kaivannut jo sitä,että oikeasti otan askeleita sinne vanhaan aikaan,joka tarkoittaa itselle perinnetaitojen ja käsitöiden opettelua,omavaraisuusasteen nostamista.

Sitä vanhan ajan elämää ja tunnelmaa,lampaat sen toi❤