Mikä musta tulee isona?

02.12.2022
Miljoonan euron arvoinen kysymys.

 

Viimevuosina olen alkanut päästä siitä jyvälle,mikä mua kiinnostaa ja mihin aikani täällä haluan käyttää. Mitä minä haluan tähän maailmaan luoda ? Missä olen hyvä ?

 

Ennen kuin näihin kysymyksiin voi vastata,pitää oppia tuntemaan itsensä. Tämä nykyinen maailma ei meitä siihen opeta. Meille opetetaan turhia asioita,asioita joilla meidät saadaan palvelemaan sellaista maailmaa,jonne en halua kuulua. Meidät opetetaan olemaan hyödyksi yhteiskunnalle,nimenomaan olemaan hyödyksi. Meidät opetetaan olemaan ajattelematta itse ja siihen,että aina joku muu tietää paremmin. Tarvitset asiantuntijan kaikkeen,omaan intuitioon ja tuntemukseen ei voi luottaa. Meille ei opeteta maailman tärkeintä asiaa,eli itsensä kuuntelemisen taitoa ja tunnetaitoja.


Meille ei opeteta sitä,että kehomme on annettu meille viestintuojaksi. Kehomme ei oireile tuntemattomasta syystä,kehomme ei sairastu yhtäkkiä. Yhteiskuntamme on sairas ja ihmiset jotka oireilevat,ovat viesti siitä,että yhteiskuntamme ei toimi.

Missä kohtaa lakkasimme nauttimasta elämästä ja aloimme suorittamaan oman hyvinvoinnin kustannuksella ?

 

Olen ollut itse siellä samassa,miettinyt monet illat miten tässä elämässä ei ole mitään järkeä. Etsinyt poispääsyä umpikujasta. Vaipunut epätoivoon,lakannut uskomasta. Tyytynyt kohtaloonsa. Valoa ei enää ollut.
Kunnes jostain valot syttyivätkin ja minulle näytettiin tie. Tie jota kohti mennä,tie jonka avulla ymmärsin,että minun ei tarvitse mukautua siihen muottiin. Tie joka valaisi uskoa. Se ei ollut helppo tie ja monet kerrat teki mieli palata.


Tämä oli sydämeni johdattama tie ja sille matkalleni minut johdatti hevoseni. Sydämeni oli jälleen avattu,ilolle,onnelle,sille kaikkein tärkeimmälle,rakkaudelle. Ja kun sydämeni oli jälleen auki,näin sen,näin tieni,minne mennä ja mitä seurata.

Onko sulla ollut samanlaisia ajatuksia matkan varrella ? Minkälainen olis sun omannäköinen elämä ? Mikä tekee sut iloiseksi ja sallitko sen ilon tulla sun elämään ?


Voisiko sinunkin elämäsi matkaoppaana olla hevoset?