Keskikesän taika

26.06.2022


Rakas elämä

Otan vastaan sen mitä on tullakseen
Otan vastaan epävarmuuden
Otan vastaan ilot ja rakkauden


Otan vastaan sen,mitä haluat minulle antaa,koska luotan siihen,että jokaisella vaiheella elämässäni on tarkoitus.

 

Elämääni on tullut paljon muutoksia,hyviä sellaisia. Mutta ne hyvätkin muutokset saavat aikaan monenlaisia tunteita. Ne saavat minut myös kokemaan epävarmuutta.
Viimeisien kuukausien aikana,olen tehnyt valintoja,jotka tukevat minua tulevaisuudessa vielä enemmän ja auttavat rakentamaan oman näköistä elämää.
Olen uusien haasteiden edessä,monessa eri elämäni osa-alueessa. Olen miettinyt,haukkasinko liian ison palan.

 

On kuin minut olisi jälleen laitettu tilanteeseen,jossa testatataan olenko oppinut viimeisen kahden vuoden aikana mitään. Muistanko rajani,kuuntelenko kehoani. Miltä siellä tuntuu? Kun olen oppinut kuuntelemaan kehoani,osaan myös kysyä siltä ja saan vastauksen pian. Tämä on helpottanut päätösten ja valintojen teossa.

 

Nämä viimekuukaudet on nostanut vanhoja tunteita ja pelkoja pintaan,olen paljon joutunut työstämään myös niiitä. Valehtelisin jos en myöntäisi,että minua myös pelottaa.. pelkään uupua uudelleen,mutta silloin kun tämä pelko kolkuttaa ovelle,muistan jälleen rajani ja sen,mikä minulle on hyväksi.

 

Kaksi ensimmäistä viikkoa hevosten kanssa kotona ja he ovat tyytyväisiä. Minä olen myös. Sain viettää keskikesän juhlaa perheeni ja hevosteni seurassa,maalla luonnossa. Kuten aina ennenkin. Palasin hetkeksi lapsuuteni,elin nuo ajat uudestaan ja voi kuinka se toi minulle iloa. Näin omissa lapsissani itseni,kun kesäyössä kirmasimme nurmikolla,kävimme uimassa ja eläimet ympäröivät meidät.

Hevoset ympäröivät meidät omalla parantavalla energiallaan ja nyt me saamme elää siinä samassa energiakuplassa. Olemme todellakin kotona ❤