Herkkyys on voimavara

Saa taas yhteys itseesi hevosten kanssa

Oletko etsinyt jo pidemmän aikaa paikkaa jossa voisit näyttää ja sallia herkkyytesi tulevan esille? 

Olet saattanut käydä useassakin eri paikassa, todetaksesi että tämä ei sovi minulle. Ehkä olet jopa kokenut ahdistusta ja fyysistä pahaa oloa näissä paikoissa. Kerron sinulle nyt, että nämä kokemukset ovat täysin normaaleja ja olet todennäköisesti herkkä aistimaan ja tuntemaan eläinten ja ihmisten energioita, sekä tunnetiloja.

On tietty kaava mitä me ihmiset olemme vuosien saatossa tottuneet toteuttamaan hevosmaailmassa. Hevoset ovat olleet automaationa vain meitä ihmisiä ja ihmisten haluja varten. Minä en ole koskaan sopeutunut tuohon maailmaan, kovasti olen yrittänyt ja saanut vain pahan olon itselleni sillä aikaan.

Hevoset ovat lähtökohtaisesti hyvin herkkiä olentoja, jotka tuntevat ja aistivat myös saaliseläimenä hyvin monin kerroin enemmän, kuin me ihmiset.

Hevoset ovat myös monesti väärinymmärrettyjä, sekä meiltä ihmisiltä jää huomaamatta heidän pienimmätkin eleet ja viestiminen, jolloin väärinymmärryksiä väistämättä syntyy. Hevonen on lähtökohtaisesti rauhallinen ja turvallisuudesta pitävä eläin. Hevonen arvostaakin selkeyttä ja rehellisyyttä ihmiseltä. Hevoselle laumaeläimenä on tärkeää oma lauma ja perhe.

Ulkomaailman ja ympäristön paine saa meidät piilottamaan oman herkkyytemme ja myös häpeämään sitä. Herkkänä ihmisenä oman herkkyyden häpeäminen johtaa taas siihen, että sinä suljet suurimman lahjan mikä sinulla tälle maailmalle on annettavana. 


Yksilöohjauksessa pääset ohjatusti omaan tahtiin sukeltamaan hevosten maailmaan. Aloitamme kaiken alusta. Siitä, miten kohtaamme hevosen ja miten kohtaamme itsemme.
Jännitys ja pelot eivät haittaa, vaan voimme käsitellä niitä ohjauksen aikana.

Ohjauksen sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan esittämällä toiveesi ja ajatuksesi

Meille on tärkeintä turvallinen ja rauhallinen ilmapiiri.

 Esimerkkejä mitä hevostaitohetki voi pitää sisällään:

-Maastakäsin harjoittelua, oman kehonkielen opettelua ja sen vahvistamista eri harjoituksin                              

-Metsäkävely lähimaastossa

-Hoitohetki

-Laumaan tutustumista ja läsnäoloharjoituksia yhdessä lauman kanssa

- Joskus vain pelkkää olemista ja energioiden tunnustelua

Hinnat:

Yksilöohjaus 68e / 1,5h - 2 h (sis.Alv)

Kaverin kanssa 55e/hlö/ 1,5 -2 h (sis.Alv)

Maksaa voit mobilepaylla tai tilisiirrolla
 

Voit maksaa myös hevostaitohetken Edenred tai Epassilla!  


Ohjauksen ja hevostaitohetken aika on joustava,kiitos,että huomioit tämän aikaa varatessasi.

Meille on tärkeää kiireettömyys,joten ohjauksen jälkeen sinun on mahdollista jäädä vielä hetkeksi nauttimaan eläinten seurasta.Voit kysellä vapaita aikoja hevostaitohetkeen numerosta 040 9357183, jos en vastaa laitathan viestiä,niin voin palata asiaan.