Apua uupumukseen

Olen koonnut sinulle uupumuksesta toipuvalle hengähdyspaketin!

Olen kerännyt tähän kaiken sen, mikä minua on auttanut omalla uupumuksen polulla!

Uupuminen ei ole yksiselitteinen asia, vaan siihen vaikuttaa monet eri tekijät elämässämme. On tärkeä oppia tiedostamaan mistä juuri sinun uupumuksessasi on kyse! Kun tulet tietoiseksi siitä mitkä tekijät, ajatukset ja tilanteet aiheuttavat sinulle uupumusta, on sitä myös helpompi lähteä hoitamaan.

Monesti uupuneella tulee täysi remontti elämäänsä ja näin minullakin kävi. Uupuminen on merkki siitä, että tähän asti eletyllä tavalla ei pysty enää jatkamaan. 

Uupumisen hoidossa tarvitsemme niin kehollista, mielellistä ja sieluntasoista hoitoa. Jotkin uupumusta aiheuttavat tekijät voivat olla jopa menneessä elämässämme ja kokemuksissamme asti.

Uupunut tarvitsee tilaa ajatuksille, mutta ei sitä, että hänet jätetään yksin. Uupuja tarvitsee oikeassa suhteessa lepoa ja oikeassa suhteessa tekemistä, itselle merkityksellistä tekemistä. 

Joskus omien ajatusten kanssa kiertää kehää ja silloin on tärkeä päästä purkamaan niitä ulkopuoliselle ihmiselle, tuomaan perspektiiviä omiin ajatuksiin. Ääneen sanoittaminen saa monesti asiat myös uuteen järjestykseen.

Tunteemme ovat kehossamme ja uupuneen keho on tukossa, tähän tarvitsemme kehollisia harjoitteita ja sitä, että opimme tulemaan tietoiseksi kehostamme! 

Miten voimme sitten tulla tietoiseksi? 


Parhaaksi kokemani tapa on pysähtyä. Laittamalla aistiärsykkeet minimiin ja menemällä luontoon. Kun olet hiljaisuudessa, voit kuulla taas oman äänesi. Joskus hiljaisuudessa oleminen pelottaa ja tällöin on hyvä olla tukena joku siinä, toinen ihminen tai eläin. Kun löydämme hiljaisuudesta jotain mitä haluamme tarkastella lisää, voimme ottaa avuksi tunnetaidemaalauksen ja sen avulla sukeltaa syvemmälle! Hiljaisuuden ja tunnetaiteen kautta pääsemme käsiksi tuntemuksiin kehossamme, kehostamme voimme purkaa näitä energiapatoutumia terapeuttisen energiahoidon eri menetelmillä!

Tämä kaikki sopii erityisesti sellaiselle ihmiselle joka kaipaa toiminnallista terapiaa jatkuvan puhumisen sijaan. En itse usko siihen, että pelkällä puheella voimme päästä tarpeeksi syvälle ja parantua. Tämä sopii myös jo olemassa olevan terapiasuhteen rinnalle! 

Toiminta ja ohjaukset tapahtuvat meidän tilalla Rautiosaaressa.Hinta: Alkaen 95e/ 90min

Jos haluat sitoutua kerralla pidemmäksi aikaa, voit ostaa 3x palvelut hintaan 250e tai 6x palvelut hintaan 535e.

 Pidemmälle ajalle sitoutuessasi asioihin pääsee pureutumaan paljon syvemmältä käsin ja transformaatio voi olla isokin!

Huomioithan että palvelumme ovat täydentäviä hoitomuotoja ja näistä ei voi saada kelakorvausta.


Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, kun haluat meidät rinnalle kanssasi kulkemaan. Voit myös laittaa viestiä, jos kaipaat palvelusta lisätietoa tai sinua mietityttää sopiiko tämä sinulle.


Käy lukemassa myös blogistani minun omasta uupumuksesta ja sen vaikutuksesta elämääni!

Lue myös mitä Terapeuttinen energiahoito on